Strona Główna Polski DM Serwer
Forum Polskiego DM Serwera

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z TF'em
Autor Wiadomość
Yoqzoo 
Yoqzoo


Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 109
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 9/20
 45%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 15:25   Problem z TF'em

Witam, mam problem z uruchomieniem TF'a gdyż gdy go uruchamiam wyskakuje mi gra Portal której nie kupowałem. Jest jeszcze druga gra l4d2 która jest pod nazwą Team Fortress 2.
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Każdy gra w Portala :O : http://scr.hu/1mui/ynthl

Team Fortress 2 / Left 4 Dead 2 : http://scr.hu/1mui/5vq2j

I Portal w którym mam 516 godzin ;_; : http://scr.hu/1mui/kr6q1
_________________

 
     
Hyuigi 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Lis 2013
Posty: 97
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 16/19
 84%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 15:35   

Twoje konto jest hackowane. Będziesz miał spore problemy.
 
     
Kamil445 
Administrator


Pomógł: 6 razy
Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 807
Poziom: 25
HP: 59/1490
 4%
MP: 711/711
 100%
EXP: 41/73
 56%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 16:55   

Ja miałem coś podobnego, tylko że ja podobno grałem w Garry's Mod'a. Mimo ze w NIC nie grałem ;O

BTW : (w załżczniku)

ŻE CO KURW... PORTAL !? lool

Beztytułu.png
Plik ściągnięto 1580 raz(y) 295,31 KB

_________________
serwery www
 
 
     
Kamil445 
Administrator


Pomógł: 6 razy
Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 807
Poziom: 25
HP: 59/1490
 4%
MP: 711/711
 100%
EXP: 41/73
 56%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 16:58   

chyba ktoś zhakował VALVE lub oni robią ludzi w balona ;O
_________________
serwery www
 
 
     
Hyuigi 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Lis 2013
Posty: 97
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 16/19
 84%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 17:39   

A ja nic nie mam, widzicie jaki jestem dobry.
 
     
Yoqzoo 
Yoqzoo


Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 109
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 9/20
 45%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 18:15   

Wątpię w to że zrobił / zrobili to hakerzy, raczej to jakiś błąd :/
_________________

 
     
ThePolishPirate

Wiek: 22
Dołączył: 01 Gru 2013
Posty: 116
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 16/20
 80%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 18:46   

Błąd prędzej też to miałem
_________________
Racja jest jak dupa - każdy ma swoją
 
     
Darks001 
Ten tamten


Pomógł: 1 raz
Wiek: 609
Dołączył: 06 Gru 2013
Posty: 81
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 16/16
 100%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 19:47   

proszę bardzo:
http://www.pl.reddit.com/...inks_it_portal/

http://forums.steampowere...35#post35278535

Cytat:
Hey guys!

I believe that refreshing your local configuration files for Steam might solve problems you're seeing.

Please click the following link and confirm the prompt within your client - that should refresh configuration of your client.

Link - clicky:

Steam://flushconfig


NOTE: If you have multiple installation folders for games completing this process will remove them.

Perform the following steps to add extra installation folders in your Steam client:

1. Open Steam
2. Click Steam > Settings (Preferences on Mac)
3. Navigate to the 'Downloads' tab
4. Click the 'Steam Library Folders' button
5. Click on 'Add Library Folder' and add the directory that contains your games
6. Click 'OK'
7. Restart Steam
_________________

 
     
Kamil445 
Administrator


Pomógł: 6 razy
Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 807
Poziom: 25
HP: 59/1490
 4%
MP: 711/711
 100%
EXP: 41/73
 56%
Wysłany: Śro 22 Sty, 2014 22:56   

Niestety ... u mnie to nie działa ;c

Po zresetowaniu ustawień wybieram folder gdzie maja być te gry i pisze że folder musi być pusty ;o Pobierać gry na nowo ?
_________________
serwery www
 
 
     
Yoqzoo 
Yoqzoo


Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 109
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 9/20
 45%
Wysłany: Czw 23 Sty, 2014 09:27   

U mnie też nie działa, usunąłem TF'a by zrobić reinstall lecz gdy chce zainstalować to wyskakuje mi gra Portal :/
_________________

 
     
Yoqzoo 
Yoqzoo


Wiek: 22
Dołączył: 28 Lis 2013
Posty: 109
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 9/20
 45%
Wysłany: Czw 23 Sty, 2014 09:45   

Oke, chyba problem z głowy - zaczął mi się pobierać TF2 z normalnym opisem, osiągnięciami i... Portal zniknął.
_________________

 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 13